03 junij 2006

perverzni ekshibicionizem

pisanje bloga in deljenje velikega dela svojega življenja, svoje zasebnosti in predvsem sebe inu svojih misli z vsemi ljudmi tega medmrežja je jako ekshibicionistično in ker ima že res vsak vsaj en blog ali dva, smo očitno vsi vsaj malo ekshibicionisti. resnica je vedno perverzna. zamislite se.

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Sem se zamislil... a samo za milisekundico, ker si pod vsem tem izlivanjem vsakdanjega življenja, veselja in tegob predstavljam neko samoterapijo ali pa samo zabijanje prostega časa...

Si ne predstavljam, da bi Janeza iz Gornjesavske doline res zanimalo s čim preganja dolgčas Micka iz Dolenovega Griča, še manj pa kaj Francka iz Zgornjega Kašlja kuha za kosilo (čeprav ima lahko potencialno zanimiv recept :)

Svarun pravi ...

o widra čau!
kar se ekshibicionizma tiče se kar strinjam - vsi vsaj malo...
Kar mi je pa res všeč, ja pa ta menjava misli in mnenj med blogerji. Preskočiš formalnosti spoznavanja in že z neznancem deliš svoj dan. Tko osvežujoče neobvezujoče. Perverzno? mhmm, mogoče mal; ampak tut fino.
Gozdne jagode super, prinesem še rogljičke.

widra wanda pravi ...

hm ...

Janko š: če bi šlo res le za samoterapijo ali zabijanje prostega časa bi lahko MIcka iz Dolenovega Griča uporabila tudi list papirja in Janez iz Gornjesavske doline sploh ne bi imel možnosti izvedeti s čim preganja dolgčas. Tako pa Micka objavlja svoje življenje na medmrežju in ga s tem razkriva. tudi če njenega bloga nihče ne bere, se je vseeno ekshibicionistično postavila na ogled.

svarun: nikakor ne trdim, da me ta perverzni ekshibicionizem ne fascinira. me:) zato pa tudi objavljam in berem misli drugih.
P. S./ imava vse za zajtrk?:)

Svarun pravi ...

Aha,skoraj; še kavico, pa sva ;)
Narnijska Light Roasted Mocha ok?

widra wanda pravi ...

no, ja ... recimo, da bo. Čeprav bi jazst osebno raje kakšen Narnijski čaj:)

Svarun pravi ...

Hja, bo treba it kar ponj... Zadnje čase napadi krilatih druidov z vzhoda močno načenjajo ustaljene trgovske povezave med svetovoma. Kar se pa izleta v Narnijo tiče: ravno včeraj sem prebrskal pozabljeno omaro in niti sledu o prehodu :). Razen, če imaš kakšnega na zalogi?

widra wanda pravi ...

bom hodila naokoli z široko odprtimi očmi, da slučajno kakšnega prehoda ne zgrešim. prebrskanje moje omare pa je zaradi prevelike količine stvari v njej povsem nemogoče, zatorej sklepam, da se mora prehod skrivati prav za njo.