26 junij 2007

gatdemt

Tale se hoče umret - v bistvu se je že naredil nevidnega, pa se mi zdi, da je internet kar naenkrat bolj prazen, pa ne le zato, ker dinozavri pač zavzamejo kar nekaj prostorja.

Se mi zdi, da je brisanje bloga skorajda kot zažiganje knjig na grmadi, tega pa se ne počne! Kot se knjig tudi ne krade, razen kdaj pa kdaj kakšno tako, ki je nihče več ne rabi, ti pa bi jo imel, ampak kar sem hotela povedati je, daje widra konservativna inu sebična žival, ki je z velikim štrikom navezana na svet okrog sebe, pa še s kompletom vpeta, in ko se ta spremeni, javno protestira z velikim lepakom na katerem je s črnim vodoodpornim flomastrom (flUmastrom?) spisano: NE!

in potem v drobnem tisku predlagam odmoritev, to pomeni prste s tipkovnice za nekaj časa, da prebolijo virozo z latinskim imenom nedasemivečus, doklerzopet ne začno srbeti in se v glavi nabere cela kopica misli, ki jih ne moreš objaviti nikjer drugje kot na spletniku.

Spletniki so pa ja kulj. Ane?!?

4 komentarji:

adj. pravi ...

Gatdemt, res. Splet je res zajebana soseska. Nenadoma te pozna preveč IP-naslovov. In nekateri očitno predobro.

widra wanda pravi ...

Lahko se pretvarjam tudi, da te ne poznam, ampak ne vem, če bi to kaj pomagalo. Itak smo vsi živali, vidre pa dinozavri pa vse to, ane.

Tisti post o praprotnih družinah bo vedno nekje v mojem desnem srčnem prekatu ...

adj. pravi ...

Mislil sem na neke, ki niso ne vidre, ne dinozavri, ampak, recimo, anonimni pravični sodniki vsevedi.

Praproti so potem očitno na varnem. :)

widra wanda pravi ...

sv. MacGyver, varuh moj, bodi vedno ti z menoj, stoj mi noč in dan ob strani, da bi bilo na tem svetu manj anonimnih pravičnih sodnikov vsevedov in čim več fajn živali, ki bi mirno živele z osvobojenimi praprotnimi družinami, vsega hudega jih brani, prav prisrčno prosim te, varuj jih v mojem desnem srčnem prekatu in vodi jih, amen

(če pa se slučajno kdaj metamorfiziraš oz. po evolucijski poti preideš v kakšno drugo pišočo žival, pa bi bila vsekakor rada obveščena, hvala)

poslov.