07 januar 2008

nula nula osem

Voda z okusom vode brez rib in z vonjem po azbestu, brezplačno!

Prihodnost prodajajo znižano za 10 % skupaj z vrečko – tisti skromnejši jo poberejo na cesti in pospravijo v žep (po možnosti preluknjan).

Umazanija izbezana izza nohtov se zbira v posebnih zabojnikoih za reciklažo.

Božiček se je odločil za ločevalno dieto, Dedek Mraz se je pridružil anonimnim alkoholikom, Miklavž je zvezda le še na Poljskem kot Elvis na Marsu in Michael Jackson v starih revijah Bravo.

Posterji s konji lahko naredijo več škode kot ptičja gripa, Društvo za boj proti delfinom je dobilo novega člana.

Nič ni boljšega od škatle barvic, semaforji so za v nedeljo napovedali stavko.

Prve strani časopisov so prazne, volneni puloverji izumirajo zaradi globalnega segrevanja, učinka tople grede in izpušnih plinov.

Sonce je z last minute varianto poletelo v Grčijo, domišljija je poniknila na Barju.

Nihče več v nahrbtniku ne prenaša zajcev, vsi še vedno verjamemo, da nas preganja čas. Irealen kot rožnata barva je nekatere že prehitel v rikverc, druge prehiteva z zamikom.

Božič ni le eden, božič je lahko vsak dan v letu, odvisno od koledarja. Odvsino od tega koga srečaš v peklu, kjer za zajtrk z velikimi besedami skleneš zaobljubo, takorekoč pakt podpisan s kitajskimi pismenkami.

Od danes naprej vstajam najprej z desno nogo, vse ostalo bom pošlogala v kakavu. Vse, kar sem in vse, kar nisem, bom še marsikaj, kar še nikoli nisem bila.

Svoje misli pošiljam le še priporočeno.

Iz pridnosti spisana domača naloga in iz vljudnosti, ki pride od lepe vzgoje, da ne bo kdo rekel, da nisem povedala, da ne bo kdo slučajno česa zameril.

“More ti bit gut,” so rekli bogovi in odšli na pivo.

Maham.

Ni komentarjev: